Monting energetika dobitnik priznanja za razvoj Trebinja

U okviru Preobraženskih svečanosti gradska uprava Trebinje dodijelila je priznanja najuspješnijim trebinjskim privrednicima.

Priznanja je dobilo sedam privrednih subjekata: u kategoriji malih privrednih društava za poseban doprinos razvoju privrede Trebinja- „Loteks“ d.oo, srednjih preduzeća – „Monting energetika“, velikih preduzeća – „Hercegovina putevi“, istaknute uloge žena u privredi Trebinja – Dragana Pantović direktor preduzeća „Dineko“, prizanje za doprinos razvoju turizma – RDT „SL  Grad Sunca“, korporativno društvenu odrgovornost – „Hidroelektrane na Trebišnjici, 70 godina tradicije i doprinosa razvoju Trebinja „SL Industrija alata“.

Načelnik Odjeljenja za turizam, privredu i preduzetništvo Bojan Vučurević je rekao da je ovo po prvi put da gradska uprava dodjeljuje ovakve nagrade, a nakon javnog poziva za izbor za najboljeg u privredi u 2021. godini.

„Ove godine su dodjeljena priznanja, a već naredne planirano da se urade i jarboli sa zastavama najboljih privrednih subjekata našeg grada, koji će biti postavljeni na frekventim mjestima u Trebinju. Svake godine planiramo različite vrste priznanja, pratićemo doprinose preduzeća privrednom razvoju, pa ćemo im se zahvaliti i kroz različite vrste subvencija“, naveo je on.

Nagradu je u ime grada Trebinja direktoru Monting energetike Bojanu Bošnjaku uručio gradonačelnik Trebinja, gospodin Mirko Ćurić.

x

Kontaktirajte nas

    Prihvatam da u bazi sačuvate moje podatke